Iniciem l’espai de trobada “Sala Oberta” organitzada per la Fundació Privada Girbau amb la col·laboració de la Coordinadora del Voluntariat d’Osona.

“Sala Oberta” es crea amb el propòsit d’oferir un espai a les entitats socials d’Osona per conèixer millor els seus projectes. Partint del tema escollit en cada sessió, les entitats ens explicaran la seva realitat, el seu dia a dia, els reptes que es troben; com acompanyen, com transformen vides; com donen resposta a les necessitats de la societat.

Creiem que és molt important escoltar-les, fer visible la tasca que estan fent i crear sinergies. Aprendrem de la seva experiència i del seu compromís. “Sala Oberta” ha de ser un projecte enriquidor per a tothom, i ha de contribuir a fer-nos més conscients de la nostra capacitat de generar canvis.

Les sessions es registraran per emetre al “Sala Oberta” de Ràdio Vic i de Canal Taronja. També es publicarà un resum a la revista Estrip.

Pròxima sessió

DIMECRES, 12 de JULIOL de 2023

de 19:00 h a  20:30 h

CLOENDA de l’espai de trobada
SALA OBERTA amb les entitats que han
participat en sessions anteriors.

Moderat per Joan Turró

Lloc: Plató de la UVic

Edifici B de Miramarges, planta baixa
C/ Sagrada Família 7, Vic

AFORAMENT LIMITAT. Cal confirmar assistència

Organitza:  Fundació Privada Girbau

Sessions anteriors

Voluntariat

Taula rodona amb representants de tres entitats: Joan Aymerich – Grup d’Anellament Calldetenes-Osona, David Aragüete – Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes i Joan López – Coordinadora de Voluntariat d’Osona

Llegeix més

Fer-se gran

Taula rodona amb representants de tres entitats: Mar Espadaler – Creu Roja Osona, Joan Redorta – ASHES i Isaac Pérez – Aula d’Extensió Universitària Gent Gran d’Osona

Llegeix més